Милко: Ноќ ко витез војува [pmgrec 164] 2019
Ноќ ко витез војува
MILLKO
164
Release Date: 26.03.2019
Снимено во студио Алшар декември 2018 - март 2019
Сашо Митревски вокал електрична гитара, акустична гитара, Стефан Терпини тапани, Филип Поповски бас, Алексадар Џо Господов клавијатури
Ивица Јанкуловски тон мајстор, продукција и пост продукција 
Сашко Костов пратечки вокали на Светлина, Сама, Светло во ноќта
Идеја и дизајн на насловна и лого Ивица Јанкуловски, реализација Кристијан Новковски
 • 1.
  Ноќ ко витез војува
  3:44
 • 2.
  Сама
  4:25
 • 3.
  Магична кутија
  4:56
 • 4.
  Светлина
  5:20
 • 5.
  Светло во ноќта
  3:05
 • 6.
  Криза
  3:13
 • 7.
  Милко
  4:57