PMG Recordings Activities

30.12.2009

Концерт на ПМГ Колектив, презентација на новиот материјал што треба да се најде на третиот студиски албум ДА4. За првпат во целост ќе биде отсвирен новиот материјал. Албумот е најавен за месец март 2010 година, по што ќе следува европска турнеја и промоција на албумот пред македонската публика во месец мај...

25.12.2009

​ ПМГ Рекордингс со задоволство га најавува излегувањето на новата комплиација од едицијата зависналиста.мк, со наслов ОВА НЕ Е ДИСКО. Најновото 40то издание можете да го најдете во сите музички магазини низ државата по цена од 300 денари...