#Žena Park shestata kompozicija od noviot 8mi po red PMG Kolektiv album - Do Neboto Zamok

13.06.2019
Прво мислев дека е убава. Го проверував тоа предолго. После мислев дека е вредна. Тоа е навистина ретко. Малку подоцна почнав да мислам дека е многу паметна, ме запрепасти нивото на толеранција. Потоа почнав да мислам дека е добра. На крај бев убеден дека е и добра и паметна. Се што сакам е да е посилна. Има планини за поместување наоколу.
 
 
​