#Evropa prvata kompozicija od noviot 8mi po red PMG Kolektiv album - Do Neboto Zamok

09.05.2019
Мајка ми се имаше помирено со Бога многу одамна пред да дојде нејзиното време. Никако не можев да го разберам тоа. Под ниедни услови. Веројатно на мојата арогантност и сметаа нејзините причини. Толку долго време не бев ни блиску до сознанието дека сите луѓе и сите причини се еднакви пред спокојното лице на смртта.
 
​

 

Apple iTunes: https://apple.co/2PULxox
Spotify: https://spoti.fi/2vJo28V
Deezer: https://www.deezer.com/en/artist/8889690
Bandcamp: https://pmgkolektiv1.bandcamp.com/