СЛУШАЧКА промоција на албумот #ExYou на PMG Kolektiv

26.03.2015
На 2 април, во четврток, официјално излегува новиот 6ти (шести) по ред албум на PMG Kolektiv наречен #ExYou.
ќе има ЦД за сите оние со хардвер колекционерски афинитети и секако free download дами & господо.
Ќе се собереме во Менада ќе слушаме НОВИ ПЕСНИ, стари песни... познати ДИЏЕИ ќе пуштаат музика, ние дотерани ќесе поздравуеме со сите фини луѓе а ќе има и ЦД за купување, со песни со слики, со текстови, со све!

ДОЈДЕТЕ :)