Промоција на книгата „Многудетна“

06.10.2014
MAKEDONIDE 003 >>

Menada, СРЕДА 08.10.2014
 
 
Промоција на ПРВАТА КНИГА во издание на Македониде*Makedonide (и Pmg Recordings).
Поетско читање со: Oliver Mitkovski & Tino Kostadinovski.
Книги по промотивна цена 100ден. во ограничен тираж.