Fighting Windmills / ?! EP / PMG#41

11.02.2010

41вото издание на ПМГ Рекордингс резервирано за Fighting Windmills и нивниот сингл ?! Промоцијата ќе се одржи во Инди Паб на 20-02-2010 година. Издавањето на синглот е предигра за нивниот албум #2 кој треба да се појави во втората половина од оваа година. Извонредно ИНТЕЛЕГЕНТНИ СКОПСКИ ДЕЦА кои сакаат да ги слушнете и тоа од едноставна причина што ИМААТ ШТО ДА КАЖАТ!!!