Најава - ПМГ РЕКОРДИНГС ФЕСТИВАЛ 2

26.01.2010

ПМГ Рекордингс Фестивал 2, во клуб Хавана на 26-02-2010 година. По успешниот ПМГ Рекордингс Фестивал од минатата година одржан во клубот Колосеум, Ве информираме дека бендовите потпишани за ПМГ Рекордингс со својата музика овојпат ќе се претстават пред скопската публика во клубот Хавана. Ќе настапат: Bernays Propaganda, ПМГ Колектив, The John, Bei the Fish, Millko, Mooger Fooger, Сашко Костов, Autmind, Conquering Lion, Robotek + Марија Каева.