#Ajde Mali chetvrtata kompozicija od noviot 8mi po red PMG Kolektiv album - Do Neboto Zamok

30.05.2019
Некој ми спомна: “не може ова да биде мотивациона песна и за девојчиња, кога пишува >> моето момче...” Понекогаш ме збунува ригидноста на мислите, токму на оние на кои им треба додатна мотивација. Небаре еден збор ја одредува припадноста на таков тип богатство. Кога си малецок, позитивна мотивација е твојата шанса да изградиш и задржиш добар свет околу себе. А малецки сме сите, целово човештво и немаме баш време за губење насреде тиранијата на зборовите. 
 
​