Lepi Xhoni - Pesni L.P. СЛУШАЧКО-ПРОДАЖНА ПРОМОЦИЈА :)

03.10.2013
Драги слушатели. На музичките баханалии им нема крај.

Check Lepi Xhoni out и кажете ни дали има боље фраер у град. Јасно: нема. По фантастичните авантури со The John (official), талентираниот LX части соло албум. Фантастичен и радикално ослободен аспект на истражување на музичките идеи кои го тангираат. Музиката на оваа плоча е комотно ЗЛА. Кога сме кај ЗЛА музика, ова е ПРОМОЦИЈА и на неговиот нов LABEL >> Jesus Pill & Balam, а албумот "Песни" е прво издание и тоа во соработка со братската Pmg RecordingsПочеток на една нова, се надеваме прекрасна авантура за сите нас.

Оваа среда, на 9 октомври, во Menada Менада ќе го преслушаме ПЕСНИ на Lepi Xhoni кој ќе пушта музика и ќе продава limited edition ЦД заедно со Мирко Попов. Уникатна можност за музичко социјализирање и популаризирање на ЗЛАта музика.

Ова е официјален пред-фестивалски настан за PMG Recordings Festival 4 каде Lepi Џ за прв пат ќе го презентира албумот на живо ;)

#15годиниPMGRecordings