PMG Kolektiv//Klan Secular NEW ALBUM Слушачка ПРОМОЦИЈА, 07-12-2012

28.11.2012

Најомразениот скопски бенд повторно во акција!!! Петтиот албум на PMG Kolektiv се вика >> KLAN SECULAR >> Аудио-Библија посветена на приватна религија. Потполно нова сонична авантура.
ПРВО ЈАВНО ПРЕСЛУШУВАЊЕ во рамките на Оправдано Присутни > промоција на Јадро > Асоцијација на Независната Културна Сцена > 6-8 декември 2012
Булевар Климент Охридски 23 // ние сме во Подрумот :) и тоа во ПЕТОК на 7 декември.
влезот е секако БЕСПЛАТЕН