Промоција и преслушување на новиот албум "WAUFVW!!!" на The John во Менада

26.09.2012

Мили мои....
И драги слушатели, еве фантастична можност да го ПРЕСЛУШАТЕ и КУПИТЕ новиот албум на скопските улични херојчиња THE JOHN. Да, да, тие се навистина прекрасни. Да драги мои, тоа е тој рокенрол по скопски, ама модерно. За мене, нов албум на Ујка Реља ЏонС е еден од оние ултраХај моменти у годината на живеењето.
Вуду блуз диџеј Џон сет & пар заврзлами за потпуни угоџај цела вечер.
И јас ќе бидам таму, ќе продавам д-ДИСКОВИ ;)
Мирко

ПиЕмЏи издање номер 76