PMG Recordings Festival3 SKOPJE REMIXed

24.06.2012

Ние сакаме музика, но понекогаш идеите се поважни од музика. Наша идеја е да бидеме духовното јадро на нашиот град. Скопје. И не ни е гајле што ќе изградат тие. Важно е што ќе изградиме Ние. Ете на пример, дваесет години јавно градиме карактер. А карактерот се исцртува на лицето, не? Ја поттикнуваме автентичната моќ да бидеме глобални. Дел од нашата, но и Ваша автентична моќ на овој фестивал.

Повелете.