Албум и сингл на годината според култното радио Канал 103 изданија на ПМГ Рекордингс

15.01.2010

Bernays Propaganda - Happiness Machine албум на годината и ПМГ Колектив - Контрол сингл на годината според култното радио Канал 103.
Заокружување на успешната година за Bernays Propaganda со уште една потврда за квалитетот на нивниот деби албум.
Синглот КОНТРОЛ е успешна најава за третиот по ред студиски албум на ПМГ Колектив.