The John / Quiet Noise For Export LP / PMG#68

23.12.2011

Ужасно талентирани и вистински посебни. Ова е 4тото издание на нашиот омилен бенд THE JOHN. 9 композиции на едно ЛИМИТЕД ЕДИШН ЦД, само за најопаките сладокусци! Побрзајте во продавниците, набавете го ова издание уште пред нова година и подарете го на вашиот најбољи другар...или можеби родител. Вистински неизбрусен дијамант од музика.

Траст Ју Ми.