The John / Azdis EP / PMG#65

15.11.2011

Секогаш кога те гледам цимнат, но некако не ти е доволно јако, се јавуеш кај вујко ти да нарачаш ПОЈАЧАЊЕ.
Ете токму ПОЈАЧАЊЕ стига у прави час за вас и у форма на новото, ама и БЕСПЛАТНО е.п. на нашите мили личност/и Д Џон.
Се работи за дубока љубов кон фини нешта и секако строг граѓански дух со домаќинска позадина.
Веома наскоро ова е.п. заедно со уштедно на ВИСТИНСКО ЦД во строго ограничена количина...можда 50 за КУПИТ.

Да те еба.