Новиот Conquering Lion АЛБУМ "Know Your Wisdom" во продажба низ цела Македонија / PMG#59

27.09.2011

Драги сограѓани. Со необично задоволство ве известуваме дека ВТОРИОТ албум на НАШИТЕ ДАБ/РЕГЕ/ХАРДКОР ХЕРОИ Conquering Lion ќе се појави во продажба во сите македонски градови од СРЕДА 28 Септември до НЕДЕЛА 30 Октомври, по цена од пријателски 200ден.

Позрел и несомнено поквалитетен од претходниот, KNOW YOUR WISDOM ги издига “ЛАВОВИТЕ“ на ниво на водечки бенд во својот стил во нашата земја, а неуморната концертна активност во потврдена музичка сила во регионот.

КУПЕТЕ ГО.