Концерт на ПМГ Колектив

30.12.2009

Концерт на ПМГ Колектив, презентација на новиот материјал што треба да се најде на третиот студиски албум ДА4. За првпат во целост ќе биде отсвирен новиот материјал.

Албумот е најавен за месец март 2010 година, по што ќе следува европска турнеја и промоција на албумот пред македонската публика во месец мај.