СЛУШАЧКА промоција на албумот #ExYou на PMG Kolektiv

26.03.2015
На 2 април, во четврток, официјално излегува новиот 6ти (шести) по ред албум на PMG Kolektiv Ð½Ð°Ñ€ÐµÑ‡ÐµÐ½ #ExYou.
ќе има ЦД за сите оние со хардвер колекционерски афинитети Ð¸ секако free download дами & господо.
Ќе се собереме во Менада ÑœÐµ слушаме НОВИ ПЕСНИ, стари песни... Ð¿Ð¾Ð·Ð½Ð°Ñ‚и ДИЏЕИ ќе пуштаат музика, Ð½Ð¸Ðµ дотерани ќесе поздравуеме со сите фини луѓе Ð° ќе има и ЦД за купување, ÑÐ¾ песни со слики, со текстови, со све!

ДОЈДЕТЕ :)