Кантон 6 / TURBO VÖLK EP / PMG#52

18.10.2010

Најновото 52 издание доаѓа во форма на супер-дупер електронско (Acid House:) EP кое од ПЕТОК 22 окт. ќе можете бесплатно да го спуштите од нашиот веб сајт со 2 композиции кои се фантастични како за вашето секташење по дома, така и за вашиот квалитетен ДИЏЕЈ сет (доколку го имате воопшто)...

1. Fake & Gay
2. Havin' It Large

Промоцијата на новото EP е на 22 Октомври во Капан Ан. Прав ДЕН за вас ако сте у фазон за ЛУДА ЖУРКА! Имате Кантон6 во ЖИВО, Душко Јаневски во ЖИВО и Мирко Попов ДЈ сет. Све сами техно легенди !!! Мислам мора да доете :)


We're releasing a new 2 track E.P. on a free download (from our website) from friday, october 22. It's only some stripped down acid house with some words (A.S. La Vey+Genessis P.Orridge+Johny Pavatos) and little bit of singing on our own. What we're realy doing here is keeping it simple and being patriotic in a certain fashion. Check it out for the sake of your home rituals, and of course clubways here we come.

tracklist:
1. Fake & Gay
2. Havin' It Large