Duke B: NY a.m. / LP / PMG#47

24.08.2010

Најновото ПМГ Рекордингс издание, број 47 е пред Вас. Албум на еден од најталентираните и најуспешни (вон границата на нашата земја) наши музичари Дуке Бојаџиев, или ако сакате DUKE B. Откривање на неговата ЕЛЕКТРОНСКА страна преку целовечерен концерт, на кој во живо ќе ја промовира новата плоча, насловена "NY a.m."

Како специјални гости во рамките на живиот настап ќе ги видиме Bernays Propaganda, кои соработуваат со Дуке на една песна на албумот и Мирко Попов+Нино Наумов со диџеј сетови. Вечерта со виџеј настап ќе ја збогати нашиот современ и сестран уметник Ind.o.g

Вистинска музичко-визуелна прослава за крајот на летото.
Крајот летото го краси :)))

Kapan An PETOK 27 Avgust


You shouldn't be missing this one!!! One of the most excitting macedonian musical talents DUKE B. (residing in New York) - LIVE!!! promoting his NEW electronic album "NY a.m."

All night celebration of his ELECTRONIC side.
+ special guests:

Mirko Popov
Bernays Propaganda
Nino Naumov
Ind.o.g

Kapan An, Old Turkish Bazaar, 27 Avgust