ФЕСТИВАЛ КОМБО / COMBO FESTIVAL

02.06.2010

Mал летен ПМГ Рекордингс ФЕСТИВАЛ КОМБО под отворено небо во КАПАН АН, во старата турска чаршија, на 18 јуни со почеток во 23:00 часот.
Концерти на 2 од најуспешните/најзафатени/најпродавани бендови од нашиот лејбл. PMG Kolektiv и Conquering Lion се шашава и слатка комбинација од разни музички фазони за квалитетен night out под отворено небо.
Aтмосферата за концертите ќе ја загрее популарниот Нино Наумов, а по концертите журката ќе продолжи до разденување со хипно-техно-мегатрип DJ сет на стариот "добар" Мирко Попов...

Дојдете во хип расположение.
Понесете ја вашата хип гардероба.


Summer's here !!! Well, almost...But we're getting in that kind of mood anyway, dropping this OPEN AIR FESTIVAL @ KAPAN AN (located in the OLD Skopje TURKISH Bazar), 18th of june, 23:00...

Very cool & wierdo musical MIXER, with some ultra-fine indie, dub, punk, disco+techno ingridients for your very special night out...You can enjoy some of our best/seller bands++mega-hipster PMG djs till the morning lights...

Bring on your hipster vibe, and of course your hip clothes...