FONIJA / PETAR PAN SYNDROME LP / PMG#44

11.05.2010

PMG Recordings Ви го најавува новиот втор по ред албум "Петар Пан синдром" на скопскиот средношколски панк состав Фонија, заедно со концертната промоција која ќе се случи во сабота, на 15 мај 2010 во клубот Кастро со почеток во 21:00 часот.

Бендот ќе се претстави со дел од новиот, но и голем дел од стариот материјал. Билетот заедно со оригинал цд-то на самата промоција ќе чини само 200 денари (количините на дисковите се ограничени). Специјални гости на концертот ќе бидат младиот панк-рок состав Heart Stroke кои и самите ќе влезат во студио наскоро да го снимат своето првенче. Ги повикуваме сите фанови, пријатели, и познаници да присуствуваат на оваа голема промотивна вечер! Вашето присуство за нас ќе претставува огромно задоволство. На промоцијата освен цд-то, ќе биде презентиран и нов merchandise.


PMG Recordings proudly presents:
The latest Skopje highschool punk-rock craze >>> FONIJA

Promoting LIVE their album PETAR PAN SYNDROME [pmgcd44], Saturday 15 May, club CASTRO, start 21:00. Warm up HEART STROKE

200den. on the door++CD for the first 150

Come and support the future.