ПРОДОЛЖИ ДА СОНУВАШ со МУГЕР ФУГЕР - слушачка промоција на новиот албум

25.03.2015
Мугер Фугер продолжија да сонуваат. Придружете им се и вие во сништата е вистината.
 
Свиреа, пееа, пишуваа, снимаа, продуцираа, режираа глумеа, дизајнираа, монтираа, сонуваа Ð¾Ð´ Октомври 2014 до Март 2015.
 
Дамите:
Тања Тас, Соња Димитриоска, Теа Шалдева, Ања Илиева, Даниела Хаџиќ.
 
И господата:
Сецко Сеад Хаџиќ, Огнен Мангаровски, Џоле Максимовски, Ð¡Ð°ÑˆÐºÐ¾ Костов, Ратко Даутовски, Борче Кузмановски, Iain Ross, Виктор Николовски, Димитар Божиков, Горан Трајкоски, Васко Атанасоски, Сашо Митрески, Енко Енис Хаџиќ, Џабир Дерала, Ристе Солунчев, Зоран Тортевски, Драган Ѓуровски, Ивица Димитриевиќ, Дени Крстев, Мите Димовски, Евгениј Каревски, Александар Трајковски, Марјан Јаневски, Јане Алтипармаков.
 
Дојди на слушачка промоција во Ла Кања, во петок 27 Март 2015 од 21:00 часот
https://www.facebook.com/events/747954611978077/