Промоција на новата ПМГ Рекордингс web страница / Promo party for our new website

03.05.2010

PMG Recordings Ве кани на ТЕХНО ЖУРКА :))) на која официјално ќе ја промовираме нашата web страница на која редовно можете да се информирате за артистите и најновите случувања околу PMG Recordings...
За оваа прилика се одлучивме за класична ТЕХНО ЖУРКА со настап:

Мирко Попов dj set
Душко Јаневски live !!!
Нино Наумов dj set

ТЕХНО ЖУРКА како во старите добри времиња :)))) и тоа во простор кој во последно време е сосема пригоден за едно ЧУВСТВО ОД ТОЈ ТИП.....

На лице место ќе се случи и ПРОМОЦИЈА на новиот ВИДЕО АРТ за песната "New Ortodox Christian People" изработен од Николина Кујача - која ќе работи и видео за време на журката.

Ќе можете да набавите PMG Recordings изданија по смешни :))) цени во текот на целата вечер...

Поздрав,
PMG Recordings


The struggle continues, with a party I suppose... PMG Recordings is promoting the new website - www.pmgrecordings.com

FRIDAY- MAY the 7th we're laughing off depression by playing our current favourite techno arsenal. An epic musical clash @ Kapan An (a frivolous nightlife setting at the Old Turkish Bazaar in Skopje) Promoting to a small, small world...

Also on the night: a VIDEO PREMIERE for "New Ortodox Christian People" - PMG Kolektiv song from the new DA4 album put together by Nikolina Kujaca, she'll be providing the video for the entire night btw...

We'll be selling some CDs on an outrageously low prices...