Разни Артисти / Ова Не Е Диско / PMG#40

25.12.2009

ПМГ Рекордингс со задоволство га најавува излегувањето на новата комплиација од едицијата зависналиста.мк, со наслов ОВА НЕ Е ДИСКО. Најновото 40то издание можете да го најдете во сите музички магазини низ државата по цена од 300 денари.