Bernard Panasonik: Кравата Која Го Изеде Скопје [pmgrec 057] 2011
Кравата Која Го Изеде Скопје
BERNARD PANASONIK
057
Release Date: 07.05.2011

Format: mp3

РАДИОДРАМА по оригиналниот стрип на ЗОРАН ЈАЊЕТОВ
превод и адаптација Мирко Попов
режија Мирко Попов
звучен дизајн Горан Атанасовски-Роботек
продуцент Оливер Митковски
дизајн на омот Николина Кујача

играат:
Јордан Симонов, Николина Кујача, Роботек, Александар Алексовски, Мирко Попов, Александар Гавровски, Синиша Евтимов, Љупа (Џон), Филип (Џон), Божидар Јовановиќ

Снимено и продуцирано @DownTownStudioOffices, февруар-март 2011

  • 1.
    Кравата Која Го Изеде Скопје
    29:10