Bei The Fish: Музика за претставата БРОД ЗА КУКЛИ [pmgrec 049] 2010
Музика за претставата БРОД ЗА КУКЛИ
BEI THE FISH
049
Release Date: 11.10.2010

Format: CD

 • 1.
  Интро
  00:00
 • 2.
  Приспивна Песна 1
  00:00
 • 3.
  Газдарицата
  00:00
 • 4.
  Доле
  00:00
 • 5.
  Тоа не е наше
  00:00
 • 6.
  Не е тоа само, тука сум јас
  00:00
 • 7.
  Успех
  00:00
 • 8.
  Се е твое, цел Свет е твој
  00:00
 • 9.
  Мила моја
  00:00
 • 10.
  Приспивна песна 2
  00:00
 • 11.
  Брод за кукли
  00:00
 • 12.
  Аутро
  00:00