The John: Ти И Јас И Градот Наш [pmgrec 030] 2009
Ти И Јас И Градот Наш
THE JOHN
030
Release Date: 30.03.2009

Format: CD

 • 1.
  140 БПМ
  4:28
 • 2.
  Само 1 поглед мал
  2:53
 • 3.
  Ние сме од Скопје
  3:49
 • 4.
  Ова не е диско
  4:44
 • 5.
  Ти и јас и градот наш
  5:22
 • 6.
  Лек
  1:26
 • 7.
  Твој личен Ди Џеј
  5:30
 • 8.
  2 дена ОК
  3:22
 • 9.
  Крај
  2:32
 • 10.
  Твој личен Ди Џеј (Remix)
  6:06