Bernays Propaganda: My Personal Holiday [pmgrec 043] 2010
MY PERSONAL HOLIDAY
BERNAYS PROPAGANDA
043
Release Date: 26.04.2010

Format: CD

 • 1.
  Намести Фризура И Гладувај
  4:22
 • 2.
  Булдожер
  3:50
 • 3.
  Овој Ден Да Помине
  4:46
 • 4.
  My Personal Holiday
  4:05
 • 5.
  Преживеав
  4:27
 • 6.
  Се Плашам Од Луѓе
  3:40
 • 7.
  Blackmail
  3:29
 • 8.
  Vip In Paradise
  4:53
 • 9.
  Кога Е Доволно
  5:10