Bernays Propaganda: Happiness Machines [pmgrec 027] 2009
HAPPINESS MACHINES
BERNAYS PROPAGANDA
027
Release Date: 15.01.2009

Format: CD

 • 1.
  Убиј ме
  3:38
 • 2.
  Уживаш ли во своја придружба?
  4:27
 • 3.
  Безбедно лево
  4:52
 • 4.
  Ден пред да исчезнам
  2:57
 • 5.
  Се ќе се распадне
  3:58
 • 6.
  Не сакам да знам
  2:40
 • 7.
  Анонимен непријател
  2:40
 • 8.
  Homo или Sapiens
  3:15
 • 9.
  Yuppie Dream
  3:21
 • 10.
  Без превод
  4:58