Kopanki Express: Kopanki Express [pmgrec 158] 2018
KOPANKI EXPRESS
KOPANKI EXPRESS
158
Release Date: 10.12.2018
Копанки Eкспрес 
Музика: Димитра Цилевска, Јован Стојковски и Петар Врангеловски под менторство на Акександар Видиновски. 
Дизајн на омот: Елиза Хенту, Андреа Алтипармакова под менторство на Јана Ацевска. 
Проект реализиран во рамки на работилницата за продукција на музика и дизајн на омот како дел од програмата АКТО Музика на фестивалот АКТО во Битола во 2018 година
Куратор: Виолета Качакова
 
Format: mp3
  • 1.
    kopanki express 1
    6:48
  • 2.
    kopanki express 2
    6:24